Top Ngajual Magnetic Kasalametan Baby Konci Kabinet konci

Pondok Description:

  • FOB Harga: US $0.84 - 1.58 / Set
  • Min.Order kuantitas: 1000 Set/Sets Baby Safety Lock accept small orders of bulk packaging
  • Suplai Kamampuhan: 500000 Set/Sets per Year Top Selling Baby Safety Locks Baby Cabinet Lock
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: L/C,D/A,D/P,T/T,Western Union,MoneyGram,Baby Safety Lock accept bank transfer and paypal

jéntré produk

Tags produk

Panjelasan Produk
merek Eudemon
nami Top Ngajual Magnetic Kasalametan Baby Konci Kabinet konci
ketik NO B9376
warna Bodas, Gray, Héjo, Blue
ukuran 93 * 43mm
material ABS
Qty / Card 2 PCS 
 hal nu husus  1. lumaku pikeun tumerapna rupa cupboards di imah, sarta nyegah barudak ti muka sarta ngabalukarkeun karuksakan.
2. sawawa bisa migunakeun merenah tur saukur.
 fungsi Lumaku pikeun tumerapna rupa cupboards di imah, sarta nyegah barudak ti muka sarta ngabalukarkeun karuksakan.
Rincian produk
paket
9376横
Patarosan remen tanya
FAQ
paket
B9376-5
Émbaran parusahaan
44441112222生产图片

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Star