Wholesale China Import Child Safe Cabinet Locks

Pondok Description:

  • FOB Harga: US $0.67 - 1.28 / Set
  • Min.Order kuantitas: 1000 Set/Sets Child Safe Cabinet Locks accept small orders of bulk packaging
  • Suplai Kamampuhan: 3000 Set/Sets per Week Wholesale China Import Child Safe Cabinet Locks
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: L/C,D/A,D/P,T/T,Western Union,MoneyGram,Child Safe Cabinet Locks accept bank transfer and paypal

jéntré produk

Tags produk

Panjelasan Produk
merek Eudemon
nami Wholesale China Import Child Safe Cabinet Locks
ketik NO B9371
warna bodas
ukuran 250 * 56 * 17mm
material ABS
Qty / Card 1 PCS 
 hal nu husus  1.Applicable pikeun tumerapna rupa cupboards di imah, sarta nyegah barudak ti lawang jeung ngabalukarkeun karuksakan.
2.Adult tiasa make merenah tur saukur.
 fungsi Lumaku pikeun tumerapna rupa cupboards di imah, sarta nyegah barudak ti muka sarta ngabalukarkeun karuksakan.
Product Details   
How to Use Our Products
Patarosan remen tanya
FAQ
paket
B9371-11
Émbaran parusahaan
44441112222生产图片

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih House

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk