Kasalametan Eléktro Anyar keur Produk Barudak 2017 pikeun borongan

Pondok Description:

  • FOB Harga: US $0.29 - 0.54 / Set
  • Min.Order kuantitas: 1000 Set/Sets Electrical Safety accept small orders of bulk packaging
  • Suplai Kamampuhan: 2000000 Set/Sets per Year New Electrical Safety for Children Product 2017 for Wholesale
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: L/C,D/A,D/P,T/T,Western Union,MoneyGram,Electrical Safety for Children accept bank transfer and paypal
  • :
  • jéntré produk

    Tags produk

    Panjelasan Produk
    merek Eudemon
    nami Kasalametan Eléktro Anyar keur Produk Barudak 2017 pikeun borongan
    ketik NO B9611
    warna bodas
    ukuran 33 * 35 * 20mm
    material ABS
    Qty / Card 6 PCS 
     hal nu husus  Gampang masang sarta uninstal, moal ngakibatkeun kasulitan dina maké; 
     fungsi Janten lumaku pikeun stop kontak na dewan patch betah pikeun nyegah barudak ti inserting artikel atanapi ramo kana stop kontak na ngabalukarkeun bahaya atawa lalaki hiji shock listrik.
    Rincian produk
    Kumaha ngagunakeun produk urang
    Patarosan remen tanya
    FAQ
    paket
    B9611-1
    Émbaran parusahaan
    4444111 2222生产图片

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih House

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart