Daily Household Corner Edge Protection Items for Kids

Pondok Description:

  • FOB Harga: US $1.39 - 1.82 / Set
  • Min.Order kuantitas: 1000 Set/Sets Corner Edge Protection accept small orders of bulk packaging
  • Suplai Kamampuhan: 200000 Set/Sets per Year Daily Household Corner Edge Protection Items for Kids
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: L/C,D/A,D/P,T/T,Western Union,MoneyGram,Corner Edge Protection accept bank transfer and paypal

jéntré produk

Tags produk

Panjelasan Produk
merek Eudemon
nami Daily Household Corner Edge Protection Items for Kids
ketik NO B9216
warna Abu
ukuran 58 * 58 * 30mm
material TPR + ABS
Qty / Card 4 PCS 
 hal nu husus  1. ngadopsi aman, lemes sareng fléksibel bahan TPR ngajaga babies jeung kulawarga tina tabrakan sarta tatu. 
2. Gampang instal kalawan 3M kaset napel na lumaku pikeun sagala rupa panerapan.
 fungsi  Jadi cocog pikeun juru meja, juru ranjang, cupboards jeung tempat séjén kalawan sudut seukeut gampang bisa collided di imah, Nyegah barudak ti tatu teu kahaja ku tabrakan.
Rincian produk  
How to Use Our Products
9216
Patarosan remen tanya
FAQ
paket
9216-2
Émbaran parusahaan
44441112222 生产图片 

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra