High Quality Baby Product Manufacturer Baby Safety Gate

Pondok Description:

  • FOB Harga: US $19 - 34.2 / Set
  • Min.Order kuantitas: 1000 Set/Sets Baby Safety Gate accept small orders of bulk packaging
  • Suplai Kamampuhan: 50000 Set/Sets per Month High Quality Baby Product Manufacturer Baby Safety Gate
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: L/C,D/A,D/P,T/T,Western Union,MoneyGram,Baby Safety Gate accept bank transfer and paypal

jéntré produk

Tags produk

Panjelasan Produk
merek Eudemon
nami High Quality Baby Product Manufacturer Baby Gate kaamanan
ketik NO  B9732
warna bodas
ukuran 70 * 75 * 3.5cm
material waja
Beurat bersih 5.2KG
nguji Laporan SGS EN1930
 hal nu husus  1.The gate can be automatically return after opening ; 
2. konci Double, éta cukup kuat ulah muka gerbang alami;
3. Cocog jeung duanana orok na piaraan;
4. Taya liang dina témbok jeung ngagunakeun screw tur sagala komponen éksternal;
5. swings Gate muka dina duanana diections.
 fungsi Éféktif nyegah orok ti jadi meunang bahaya sarta ngabalukarkeun kacilakaan, sajaba ti eta bisa ngantep orok meunang jauh ti pets jeung baktéri.
Rincian produk   
How to Use Our Products
未标题-1
Patarosan remen tanya
FAQ
Émbaran parusahaan
 44441112222生产图片

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key