Taros Kami

Ningbo Eudemon Child palindung Equipment Co., Ltd.

alamat

No.42 Shengxia Road, Xiapu, Beilun District,Ningbo China .

Surélék

youman@myeudemon.com

youmansales@myeudemon.com

telepon

Tel: 0086-574-86117077 /  86117088
Fax: 0086-574-86905610
Whatsapp: +8615968440949 / +8613857815258

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Star