New Products 2017 Innovative Rubber Door Stopper Wedges Product

Pondok Description:

  • FOB Harga: US $0.69 - 1.31 / Set
  • Min.Order kuantitas: 1000 Set/Sets Rubber Door Stopper Wedges accept small order of bulk packaging
  • Suplai Kamampuhan: 25000 Set/Sets per Week New Products 2017 Innovative Rubber Door Stopper Wedges Product
  • Port: NINGBO/SHANGHAI
  • Sarat pembayaran: L/C,D/A,D/P,T/T,Western Union,MoneyGram,Rubber Door Stopper Wedges accept Bank Transfer and Paypal

jéntré produk

Tags produk

Panjelasan Produk
merek Eudemon
nami New Products 2017 Innovative Rubber Door Stopper Wedges Product
ketik NO B9421
warna Bodas, Gray
ukuran 12.3 * 3,8 * 2.5cm
material TPR + ABS
Qty / Card 2 pcs
 Feature 1.The product is made of TPR, which is safe, non-toxic and free from extraneous odour.
2. ditunda gantungan lamun teu dipaké, basajan tur merenah dipaké.
3. Cai mibanda rarancang struktur lumrah tur hirup layanan panjang, sarta boga ruksakna panto.
 fungsi Éféktif dibereskeun panto. Nyegah karuksakan disababkeun ku panto nalika nutup sembarangan atanapi dumadakan, jeung ulah aya babies tumerapna dina diri panto.
Rincian produk
How to Use Our Products
 
Patarosan remen tanya
FAQ
paket
B9421-2
Émbaran parusahaan
44441112222生产图片 

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Star