Baby Proofing Child Protective Outlet Plug Socket Covers

Pondok Description:

  • FOB Harga: US $0.62 - 1.17 / Set
  • Min.Order kuantitas: 1000 Set/Sets Outlet Plug Covers accept small orders of bulk packaging
  • Suplai Kamampuhan: 500000 Set/Sets per Year Baby Proofing Child Protective Outlet Plug Socket Covers
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: L/C,D/A,D/P,T/T,Western Union,MoneyGram,Outlet Plug Covers accept bank transfer and Paypal

jéntré produk

Tags produk

Panjelasan Produk
merek Eudemon
nami Baby Proofing Child Protective Outlet Plug Socket Covers
ketik NO B9615
warna bodas
ukuran 37 * 37 * 3 mm
material ABS
Qty / Card 6 PCS 
 hal nu husus  Gampang masang sarta uninstal, moal ngakibatkeun kasulitan dina maké; 
 fungsi Janten lumaku pikeun stop kontak na dewan patch betah pikeun nyegah barudak ti inserting artikel atanapi ramo kana stop kontak na ngabalukarkeun bahaya atawa lalaki hiji shock listrik.
Rincian produk  
   
Kumaha ngagunakeun produk urang
Patarosan remen tanya
FAQ
paket
B9615-9
Émbaran parusahaan
 44441112222生产图片

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk