2017 Produk Anyar di Kasalametan Child Market nyertakeun pikeun Modern Baby

Pondok Description:

  • FOB Harga: US $0.29 - 0.54 / Set
  • Min.Order kuantitas: 1000 Set/Sets Child Safety Covers accept small orders of bulk packaging
  • Suplai Kamampuhan: 200000 Set/Sets per Year 2017 New Products in Market Child Safety Covers for Modern Baby
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: L/C,D/A,D/P,T/T,Western Union,MoneyGram,Child Safety Covers accept bank transfer and paypal

jéntré produk

Tags produk

Panjelasan Produk
merek Eudemon
nami 2017 Produk Anyar di Kasalametan Child Market nyertakeun pikeun Modern Baby
ketik NO B9610
warna bodas
ukuran 36 * 22 * ​​23mm
material ABS
Qty / Card 6 PCS 
 hal nu husus  Gampang masang sarta uninstal, moal ngakibatkeun kasulitan dina maké; 
 fungsi Janten lumaku pikeun stop kontak na dewan patch betah pikeun nyegah barudak ti inserting artikel atanapi ramo kana stop kontak na ngabalukarkeun bahaya atawa lalaki hiji shock listrik.
Product Details   
Kumaha ngagunakeun produk urang
Patarosan remen tanya
FAQ
paket
B9616-8
Émbaran parusahaan
 44441112222生产图片

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih House