Innovative Chinese Baby Safety Guard Bar Products

Pondok Description:

  • FOB Harga: US $0.648 - 0.891 / Set
  • Min.Order kuantitas: 1000 Set/Sets Guard Bar accept small orders of bulk packaging
  • Suplai Kamampuhan: 50000 Set/Sets per Month Innovative Chinese Baby Safety Guard Bar Products
  • Port: NINGBO/SHANGHAI
  • Sarat pembayaran: L/C,D/A,D/P,T/T,Western Union,MoneyGram,Guard Bar accept bank transfer and Paypal

jéntré produk

Tags produk

Panjelasan Produk
merek Eudemon
nami Innovative Chinese Baby Safety Guard Bar Products
ketik NO B9426
warna Bodas, Gray
ukuran 9 * 5 * 5cm
material TPR + ABS
Qty / Card 1 PCS 
 hal nu husus  1. Kudu dipasang dina panto, pikeun nyegah ti karuksakan ku panto nalika nutup sembarangan.
2. Revolving kalawan bébas 180 °, tukeur nagara gawé merenah.
3. produk The uses material fleksibel, boga rarancang struktur lumrah tur hirup layanan panjang, sarta moal ngabalukarkeun ruksakna panto.
 fungsi Nyegah barudak ti pinching ku panto nalika nutup panto atawa maén sarta ngabalukarkeun tatu.
Product Details   
How to Use Our Products
9426
Patarosan remen tanya
FAQ
paket
 9426-1
Émbaran parusahaan
44441112222生产图片

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key