Top Sade Magnetic Safety Baby Kunci Kabinet Kunci

Short Description:

  • Potongan: US $0.84 - 1.58 / Set
  • Min.Order Quantity: 1000 Set/Sets Baby Safety Lock accept small orders of bulk packaging
  • Sumber Kabisan: 500000 Set/Sets per Year Top Selling Baby Safety Locks Baby Cabinet Lock
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L/C,D/A,D/P,T/T,Western Union,MoneyGram,Baby Safety Lock accept bank transfer and paypal

Detail produk

Tags Product

Description Product
Brand Eudemon
jeneng Top Sade Magnetic Safety Baby Kunci Kabinet Kunci
Ketik ora ana B9376
warna Putih, Abu-abu, Green, Blue
Size 93 * 43mm
Material ABS
Qty / Card 2 pcs 
 Feature  1. ditrapake kanggo Ngunci macem-macem cupboards ing ngarep, lan nyegah anak saka mbukak lan nyebabake karusakan.
2. Adult bisa nggunakake nduweni lan mung.
 fungsi Ditrapake kanggo Ngunci macem-macem cupboards ing ngarep, lan nyegah anak saka mbukak lan nyebabake karusakan.
Detail produk
paket
9376横
Pitakonan Paling Sering
FAQ
paket
B9376-5
Informasi Company
44441112222生产图片

  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Tree

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Tree