Wholesale China Import Child Safe Cabinet Locks

Short Description:

  • Potongan: US $0.67 - 1.28 / Set
  • Min.Order Quantity: 1000 Set/Sets Child Safe Cabinet Locks accept small orders of bulk packaging
  • Sumber Kabisan: 3000 Set/Sets per Week Wholesale China Import Child Safe Cabinet Locks
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L/C,D/A,D/P,T/T,Western Union,MoneyGram,Child Safe Cabinet Locks accept bank transfer and paypal

Detail produk

Tags Product

Description Product
Brand Eudemon
jeneng Wholesale China Import Child Safe Cabinet Locks
Ketik ora ana B9371
warna putih
Size 250 * 56 * 17mm
Material ABS
Qty / Card 1 pcs 
 Feature  1.Applicable kanggo Ngunci macem-macem cupboards ing ngarep, lan nyegah anak saka mbukak lan nyebabake karusakan.
2.Adult bisa nggunakake nduweni lan mung.
 fungsi Ditrapake kanggo Ngunci macem-macem cupboards ing ngarep, lan nyegah anak saka mbukak lan nyebabake karusakan.
Product Details   
How to Use Our Products
Pitakonan Paling Sering
FAQ
paket
B9371-11
Informasi Company
44441112222生产图片

  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Piala

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Heart