Kids Safety New Born Baby Toilet Lid Kunci Produk Safety

Short Description:

  • Potongan: US $1.14 - 2.16 / Set
  • Min.Order Quantity: 1000 Set/Sets Toilet Lid Lock accept small orders of bulk packaging
  • Sumber Kabisan: 500000 Set/Sets per Year Kids Safety New Born Baby Toilet Lid Lock Products for Safety
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L/C,D/A,D/P,T/T,Western Union,MoneyGram,Toilet Lid Lock accept bank transfer and paypal

Detail produk

Tags Product

 

Description Product
Brand Eudemon
jeneng Kids Safety New Born Baby Toilet Lid Kunci Produk Safety
Ketik ora ana B9380
warna Gading, perak, mati-putih
Size 77 * 223 * 30mm
Material ABS
Qty / Card 1 pcs 
 Feature  anak 1.Prevent saka mbukak jamban tutup lan dabbleing utawa littering artikel menyang jamban.
2.With 3M pindho sisi tape, iku gampang kanggo instal.
3.It gampang kanggo diwasa kanggo nggunakake.
 fungsi Nyegah anak saka mbukak jamban tutup lan dabbleing utawa littering artikel menyang jamban.
Detail produk

 

Certificates
 
How to Use our Products
B9380
Pitakonan Paling Sering
FAQ
paket
 B9380-2
Informasi Company
44441112222生产图片

  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Tree

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Heart