Daily Household Corner Edge Protection Items for Kids

Short Description:

  • Potongan: US $1.39 - 1.82 / Set
  • Min.Order Quantity: 1000 Set/Sets Corner Edge Protection accept small orders of bulk packaging
  • Sumber Kabisan: 200000 Set/Sets per Year Daily Household Corner Edge Protection Items for Kids
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L/C,D/A,D/P,T/T,Western Union,MoneyGram,Corner Edge Protection accept bank transfer and paypal

Detail produk

Tags Product

Description Product
Brand Eudemon
jeneng Daily Household Corner Edge Protection Items for Kids
Ketik ora ana B9216
warna Gray
Size 58 * 58 * 30mm
Material TPR + ABS
Qty / Card 4 pcs 
 Feature  1. Nganggo aman, alus lan fleksibel materi TPR kanggo nglindhungi bayi lan kulawarga saka tabrakan lan bundhas. 
2. Gampang kanggo instal karo 3M kaset tape lan ditrapake kanggo macem-macem Perkakas.
 fungsi  Cocok kanggo sudhut mejo, sudhut amben, cupboards lan panggonan liyane karo sudhut cetha gampang tabrakan ing ngarep, Penggak anak saka bundhas sengaja tabrakan.
Detail produk  
How to Use Our Products
9216
Pitakonan Paling Sering
FAQ
paket
9216-2
Informasi Company
44441112222 生产图片 

  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Tree

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Piala