High Quality Baby Product Manufacturer Baby Safety Gate

Short Description:

  • Potongan: US $19 - 34.2 / Set
  • Min.Order Quantity: 1000 Set/Sets Baby Safety Gate accept small orders of bulk packaging
  • Sumber Kabisan: 50000 Set/Sets per Month High Quality Baby Product Manufacturer Baby Safety Gate
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L/C,D/A,D/P,T/T,Western Union,MoneyGram,Baby Safety Gate accept bank transfer and paypal

Detail produk

Tags Product

Description Product
Brand Eudemon
jeneng High Quality Baby Product Manufacturer Baby Safety Gate
Ketik ora ana  B9732
warna putih
Size 70 * 75 * 3.5cm
Material steel
Bobot resik 5.2KG
testing Report SGS EN1930
 Feature  1.The gate can be automatically return after opening ; 
2. Lock Double, iku cukup kuwat supaya mbukak gapura alamiah;
3. Cocog kanggo loro bayi lan pet;
4. Ora bolongan ing tembok lan nggunakake meneng lan komponen njaba;
5. bandhulan Gate mbukak ing loro diections.
 fungsi Efektif nyegah baby nyedhak menyang bebaya lan nyebabake kacilakan, liyane iku bisa supaya bayi adoh saka pets lan bakteri.
Detail produk   
How to Use Our Products
未标题-1
Pitakonan Paling Sering
FAQ
Informasi Company
 44441112222生产图片

  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Tree

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih House