New Products 2017 Innovative Rubber Door Stopper Wedges Product

Short Description:

  • Potongan: US $0.69 - 1.31 / Set
  • Min.Order Quantity: 1000 Set/Sets Rubber Door Stopper Wedges accept small order of bulk packaging
  • Sumber Kabisan: 25000 Set/Sets per Week New Products 2017 Innovative Rubber Door Stopper Wedges Product
  • Port: NINGBO/SHANGHAI
  • Sarat Pembayaran: L/C,D/A,D/P,T/T,Western Union,MoneyGram,Rubber Door Stopper Wedges accept Bank Transfer and Paypal

Detail produk

Tags Product

Description Product
Brand Eudemon
jeneng New Products 2017 Innovative Rubber Door Stopper Wedges Product
Ketik ora ana B9421
warna Putih, Abu-abu
Size 12,3 * 3.8 * 2.5cm
Material TPR + ABS
Qty / Card 2 pcs
 Feature 1.The product is made of TPR, which is safe, non-toxic and free from extraneous odour.
2. Sijine ing menek nalika ora dienggo, prasaja lan trep kanggo nggunakake.
3. Wis desain struktur cukup lan urip dawa layanan, lan wis ora karusakan kanggo lawang.
 fungsi Efektif tetep lawang. Nyegah karusakan sing disebabake dening lawang nalika nutup carelessly utawa dumadakan, lan supaya bayi Ngunci piyambak ing lawang.
Detail produk
How to Use Our Products
 
Pitakonan Paling Sering
FAQ
paket
B9421-2
Informasi Company
44441112222生产图片 

 

 


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Car

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Plane