Baby Proofing Child Protective Outlet Plug Socket Covers

Short Description:

  • Potongan: US $0.62 - 1.17 / Set
  • Min.Order Quantity: 1000 Set/Sets Outlet Plug Covers accept small orders of bulk packaging
  • Sumber Kabisan: 500000 Set/Sets per Year Baby Proofing Child Protective Outlet Plug Socket Covers
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L/C,D/A,D/P,T/T,Western Union,MoneyGram,Outlet Plug Covers accept bank transfer and Paypal

Detail produk

Tags Product

Description Product
Brand Eudemon
jeneng Baby Proofing Child Protective Outlet Plug Socket Covers
Ketik ora ana B9615
warna putih
Size 37 * 37 * 3 mm
Material ABS
Qty / Card 6 pcs 
 Feature  Gampang kanggo nginstal lan Uninstal, ora bakal nimbulaké nyaman ing nggunakake; 
 fungsi Ditrapake kanggo soket lan Papan patch ing ngarep kanggo nyegah anak saka nambahi artikel utawa driji kanggo soket lan nyebabake bebaya utawa njupuk kejut listrik.
Detail produk  
   
Carane nggunakake produk kita
Pitakonan Paling Sering
FAQ
paket
B9615-9
Informasi Company
 44441112222生产图片

 


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Flag

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Truck