Best Selling Baby Safety Karet Tabel Edge Guard

Short Description:

  • Potongan: US $1.85 - 3.51 / Set
  • Min.Order Quantity: 1000 Set/Sets Rubber Edge Guard accept small orders of bulk packaging
  • Sumber Kabisan: 30000 Set/Sets per Week Best Selling Baby Safety Rubber Table Edge Guard
  • Port: NINGBO/SHANGHAI or other ports
  • Sarat Pembayaran: L/C,D/A,D/P,T/T,Western Union,MoneyGram,Rubber Edge Guard accept bank transfer and paypal

Detail produk

Tags Product

Description Product
Brand Eudemon
jeneng Best Selling Baby Safety Karet Tabel Edge Guard
Ketik ora ana B9261
warna Putih, Kayu, Pink, Gray, Kopi
Size 200 * 3.4 * 3.4cm
Material NBR
Qty / Card 1 pcs (2meters) 
 Feature  1. Kang digawe saka materi karet foaming lan plastik fleksibel, kanggo nggawe pangayoman liyane banget.
2. Prasaja lan trep kanggo instalasi karo bahan dhuwur 3M kaset tape pindho sisi.
3. materi iku lingkungan lan geni tahan.
 fungsi Nyegah anak saka kadadosan ing sisih lan sudhut ing mejo, amben, kabinèt kanggo pesawat TV lan Furnitur sak learning lumampah lan muter, mangkono supaya ciloko sengaja.
Detail produk  
Carane nggunakake produk kita
Pitakonan Paling Sering
FAQ
paket
B9261-29
Informasi Company
4444 1112222生产图片

  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Flag

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Tree