Babagan awake dhewe

Ningbo Eudemon Child Protective Equipment Co., Ltd. perusahaan Manufaktur specialized kang dianggo kanggo peralatan protèktif safety anak kang ing lapangan lengkap, kalebu riset lan pangembangan, desain, gawé lan sale.

image001

Perusahaan saiki wis pabrik sing jembaré luwih saka 2000 meter dilengkapi majeng jamur Manufaktur injeksi ngecor lan produksi pangolahan. Swara taun, perusahaan wis entuk pelanggan memuji saka ngarep lan luar negeri. Miturut kuwat tancep kanggo prinsip prodhuksi dhuwur-qualified lan aturan layanan uga-dianggep.

image003

We duwe produk tim pembangunan banget, saka riset pasar kanggo desain produk, produksi lan Manajemen efektif saka kabeh proses, supaya produk sing ngembangaken ing liyane forwardlooking lan cara Kemanusiaan. Perusahaan bakal introduce sawetara produk anyar saben taun kanggo ketemu dikarepake pasar, supaya kita tansah ngadeg ing ngarep industri.

image005

Kanthi plastik teknologi kita majeng Processing jamur, dhuwur-efficiency lan layanan sawise-sales banget, EUDEMON duwe gain persil saka dateng pelanggan 'saka loro ngarep lan luar negeri.


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Mangga pilih Flag