Innovative Chinese Baby Safety Guard Bar Products

Short Description:

  • Potongan: US $0.648 - 0.891 / Set
  • Min.Order Quantity: 1000 Set/Sets Guard Bar accept small orders of bulk packaging
  • Sumber Kabisan: 50000 Set/Sets per Month Innovative Chinese Baby Safety Guard Bar Products
  • Port: NINGBO/SHANGHAI
  • Sarat Pembayaran: L/C,D/A,D/P,T/T,Western Union,MoneyGram,Guard Bar accept bank transfer and Paypal

Detail produk

Tags Product

Description Product
Brand Eudemon
jeneng Innovative Chinese Baby Safety Guard Bar Products
Ketik ora ana B9426
warna Putih, Abu-abu
Size 9 * 5 * 5cm
Material TPR + ABS
Qty / Card 1 pcs 
 Feature  1. Ati diinstal ing lawang, kanggo nyegah saka karusakan dening lawang nalika nutup carelessly.
2. Revolving bebas 180 °, ijolan negara karya nduweni.
3. produk migunakake materi fleksibel, wis desain struktur cukup lan urip dawa layanan, lan ora bakal nimbulaké karusakan kanggo lawang.
 fungsi Nyegah anak saka pinching lawang nalika nutup lawang utawa muter lan nyebabake bundhas.
Product Details   
How to Use Our Products
9426
Pitakonan Paling Sering
FAQ
paket
 9426-1
Informasi Company
44441112222生产图片

  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Plane

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Mangga pilih Plane